Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vanhaezebrouck: "Club benadeeld? Het was vaak omgekeerd"

Jupiler Pro LeagueDe arbitrage na Club-Anderlecht blijft beroeren. Ook op het persmoment met Hein Vanhaezebrouck: "Club vindt dat het benadeeld was? Het was dit seizoen vaak omgekeerd."

81 reacties

  • Kurt Vrancken

    6 jaar geleden
    En wat kreeg Anderlecht cadeau op Standard? Hanni had altijd rood moeten krijgen voor slag in het gezicht van Fai. Var greep niet in en Hanni scoort daarna 3 keer
  • Carl Casier

    6 jaar geleden
    Anderlecht kreeg in de uiterst belangrijke play off na puntenherverdeling van de reguliere competitie reeds 4 punten cadeaux van de VAR, met name 2 punten op Brugge en 2 punten op Charleroi en 4 punten in de play offs is echt wel heel veel en uiterst cruciaal. Van Haezebrouck zou dus beter zwijgen en wat meer respect betonen. Trouwens hij is de man die telkenmale voor een wedstrijd van Anderlecht de scheidsrechters en de VAR onder druk zet en dat is ook allesbehalve netjes te noemen.
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Lap de slimmen Heintje gaat ook iets zeggen benadeeld !!! Onnozel vetje ge bent o zo dom of het achterste van een koe.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Coucke zal wel nog enveloppen hebben voor de refs zodat anderlecht nog kampioen kan spelen en het zal zeker niet het gevolg zijn van de capaciteiten van Hein, die maar een klein onbenullig trainertje is
  • Marko Decandt

    6 jaar geleden
    Hij heeft wel overschot van gelijk, het tikje dat Vanaken kreeg tegen zijn scheenbeen was zelf 100 keer minder dan dat hij tegen een bal zou trappen. Moet Vanaken dan niet bij elke trap op de bal vallen? Vond het eigenlijk zelf grappig dat ze het er bij extra time op één nog over hadden, dat voetballers meer en meer duiken bij het minste. Vanaken zat toen zelf in het panel. En dan doet Vanaken dit 1 week later, belachelijk, hij bevestigd het gewoon zelf.