Boris Johnson komt steeds meer op ramkoers met premier May.
Volledig scherm
Boris Johnson komt steeds meer op ramkoers met premier May. © AFP

Britse regering gooit ruzies openlijk op straat: Boris Johnson noemt ideeën premier May "waanzinnig"

Na de brexit een nieuw douanepartnerschap met de Europese Unie? Een "waanzinnig" idee, zo sabelt minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson het idee van premier Theresa May ongezien hard neer in een interview met de tabloid The Daily Mail. De verdeeldheid binnen de conservatieve regering over de marsrichting van de brexit ligt opnieuw op de straatstenen. 

15 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Ze zoeken daar al sinds de 12e eeuw naar hun heilige graal. Zolang die queeste niet voltooid is komt het daar niet meer goed.
  • Frank Bruynooghe

    6 jaar geleden
    De kern van de zaak is dat we door de brexit eindelijk verlost zijn van de Engelse sabotage binnen de EU. Finaal zullen we er op vooruit gaan. Daar heb ik alle vertrouwen in.
  • Jef Heffens

    6 jaar geleden
    Het enige dat Boris Johnson wil, is zichzelf belangrijk maken ten koste van gelijk wat, ook de ondergang van Groot-Bretannië.
  • Frank Brackx

    6 jaar geleden
    Dat ze eens onmiddellijk beslissen dat ze eruit gaan. Altijd tegendraads (vandaar het woord 'Engelsen draad' in W-VL) geweest in de EU. Nu het gaat pijn doen moet alles uit de kast gehaald worden om een EU-light in stand te houden, dat noemen ze dus hypocriet....graag de voordelen maar bespaar ons van de nadelen....
  • Danny De Graeve

    6 jaar geleden
    Mooie bende ginder, duimpje!