AP
Volledig scherm
© AP

Duitse politie pakt veroordeelde nazi-oma (89) op die niet verscheen voor haar gevangenisstraf van twee jaar

De 89-jarige Ursula Haverbeck zit dan toch in de cel. Vorige woensdag bood de veroordeelde negationiste, bijgenaamd de nazi-oma, zichzelf niet aan om aan haar gevangenisstraf van twee jaar te beginnen. De politie arresteerde haar maandag bij haar thuis.

22 reacties

  • FRANS CORNELIS

    6 jaar geleden
    Gans Duitsland na WO II was in handen van gewezen NAZI'S ,als ge dat nu geloofd of niet , er was niemand anders die er de gang in kon houden. De latere politiekers waren op de een of andere mannier lid geweest van de Hitler jeugd , er was zelfs een paus heeft zich nu terug getrokken gaf zelf toet lid te zijn geweest zit hij in het gevang.
  • Remi Kastaar

    6 jaar geleden
    Er zijn heel veel maar echt heel veel bewijzen te vinden er zwaar aan geschiedenis vervalsing werd gedaan door de coalitie! Youtube er maar eens goed op los! Dank u wel internet!
  • Bruno Gobert

    6 jaar geleden
    Moet dat nu echt? ze gelooft gewoon niet in de Holocaust ,mag dat dan niet geloven in iets anders??
  • Patrick Blanckaert

    6 jaar geleden
    Hoeveel echte criminelen lopen er vrij rond en worden beschermd door Mutti Merkel ? Zijn het allemaal verwarde enkelingen die niets met terrorisme te maken hebben ?
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    precies staatsvijand nr 1.met wat zijn we bezig?opsluiten met verbod op sterven voor de straf is uitgezeten?vandaag laat men veroordeelde terroristen vrij onder 'strenge voorwaarden'die zijn dus niet gevaarlijk.het is maar hoe je het bekijkt.