Stormy Daniels en Donald Trump.
Volledig scherm
Stormy Daniels en Donald Trump. © AFP

Stormy Daniels' advocaat gaat keihard achter Trump aan: “Trumps advocaat heeft vlak na de verkiezingen grote som geld van Russische oligarch ontvangen”

De advocaat van pornoster Stormy Daniels, die beweert een seksuele ontmoeting met de Amerikaanse president Trump te hebben gehad, zegt dat hij ontdekt heeft dat Trumps advocaat Michael Cohen na de presidentsverkiezingen in 2016 vijfhonderdduizend dollar heeft ontvangen van een bedrijf dat in handen is van een Russische oligarch.

17 reacties

  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Inderdaad, Trump heeft het contract niet getekend. Maar als Trump aan zijn advocaat een volmacht had gegeven om als zaakgelastigde te mogen optreden, dan was de handtekening van Trump niet nodig. Trouwens, ZIJ heeft getekend dat ZIJ een schadevergoeding van 20 miljoen dollar USD moet betalen als ZIJ naar de pers zou stappen. Zelfs een rechter die door Obama benoemd werd, zal ze hier moeten veroordelen tot die schadevergoeding.
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Mijnheer Bonacasa, een onderlinge overeenkomst tussen twee partijen moet NIET door een notaris bekrachtigd worden. Tenzij de wetgeving dat verplicht, bv. bij de aankoop van onroerend goed. En in het contract staat wél dat er een schadevergoeding van 20 miljoen is bij contractbreuk. Eigenlijk is het simpel: ze heeft zich laten misleiden door valse argumenten van de advocaten van CBS.
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Heeft er dan ooit iemand aan getwijfeld dat Trump en de Russen een deal hadden?
  • zulma terrana

    6 jaar geleden
    Trump heeft het contract zelf niet eens ondertekent . Toch knap om te zien dat sommigen Trump blijven verdedigen . Niemand kan dit zuiver tot op de graat noemen , het stinkt langs alle kanten maar voor sommige mensen is dit heel normaal gedrag .
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Worden de Trumpies per woord of per leugen betaald? Aangezien Trump het contract nooit heeft getekend, het nooit door een notaris is bekrachtigd, is het 'null and void'. Geld geroken? Stormy wil die $130k terug betalen. En nee, in dat contract staat niets over $20m, opnieuw een leugen die je makkelijk kan verifiëren.