© red

Sennek na gemiste finale: “Ik ga eens goed in mijn bikini op het strand liggen”

Sennek greep dinsdagavond naast een plaats in de finale, maar dat betekent niet dat ze nu negatief terugkijkt op haar ervaring. “Ik kan alleen maar dank u zeggen tegen de VRT en iedereen die heeft meegewerkt. Sorry als ik iedereen heb teleurgesteld.”

nkdr

Een klein uurtje nadat Sennek te horen kreeg dat haar deelname aan Eurosong al in de halve finale zou stoppen, konden wij haar spreken. “Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar als ik terugkijk op de hele rit, mag ik super tevreden zijn. Ik ben zo blij dat iedereen mij zo goed ondersteund heeft. We hebben allemaal ons best gedaan. Maar ja, het is het leven nu eenmaal…”

Verder wil ze ook haar dankbaarheid uitdrukken naar zowel de VRT als haar medewerkers. En excuseert ze zich voor mogelijke teleurstelling in Vlaanderen. “Maar ik heb echt alles gegeven, en ik hoop dat dat voldoende was voor iedereen.”

Of ze al mooie berichtjes kreeg over haar prestatie? Dat weet ze niet. “Ik ben al de hele dag offline. Misschien moet ik dat eens checken. “Ik wou mij zo concentreren.”

Van concentreren zal er voorlopig even niet veel meer in huis komen. “Ik denk dat ik nu eens goed in mijn bikini op het strand ga liggen, en we gaan ons gewoon goed amuseren, goed gaan eten,... Ik wil gewoon even vakantie nu, na acht maanden heb ik dat wel verdiend.”

“En ik wil gewoon iedereen bedanken die zo lief is geweest. Heel het team, iedereen die heeft meegeholpen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer