Sennek
Volledig scherm
Sennek © EPA

Waarom Sennek het Eurovisiesongfestival niet kon winnen

SongfestivalSennek, de lieve, sympathieke zangeres Laura Groeseneken, zal met ‘A Matter of Time’ het 63ste Eurovisiesongfestival dus niet kunnen winnen. Dat weten we met zekerheid sinds dinsdagavond even na elf uur. Erger, ons land mag niet eens aan de échte finale deelnemen. 

185 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Er waren veel slechter liedjes dan de Belgische ! Maar ja het is al jaren dat het op niets meer trekt ! Geen geld meer in dit investeren !
  • Gertje Harley

    6 jaar geleden
    Goe gezongen, allee mensen , wat een geschreeuw was da, en een beetje meer kleur idpv een rouwkleed! Is ook niet naar de kapper geweest medunkt, mijn haar ligt nog beter op ne zondagmorgend. ..... En dieje Carlier heeft da liedje geschreven ........was waarschijnlijk op een uurke klaar!!! Resultaat ....... noppes .....
  • Stijn Van Havere

    6 jaar geleden
    Omdat het gewoon een slecht nummer is.
  • carine francoys

    6 jaar geleden
    Waarom ze niet won....outfit 0 points...kapsel 0 points....je bent jong...wel haal alles uit je kast behalve dat wat je aan had....zo oudbollig
  • Mario Van Haesendonck

    6 jaar geleden
    dit was een van de slechtste halve finales in jaren ! die landen die dan doorgaan !, man man wat nen hoop brol !! En voor Sennek had ik gevreesd dat ze het niet zou halen. je moet het liedje wat meer kunnen beluisteren om het goed te vinden ! Ik kijk zaterdag zeker niet !!