REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Hoe voelen wij Trumps uitstap uit de Irandeal?

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde gisteren aan dat de Verenigde Staten uit het nucleaire akkoord met Iran stappen. Washington wil de strengst mogelijke economische sancties opleggen aan Iran en aan alle landen die het regime zouden ondersteunen. En dat zullen ook de Belgische gezinnen voelen in hun portefeuille.

20 reacties

  • nancy dejonge

    6 jaar geleden
    draai of keer het zoals je wil, Iedereen moet toch stilaan toegeven dat die Trump één en ander mankeert. Onwaardig van de functie van president van de VS te zijn ! De wijze waarop hij optreedt zijn houding, .. toch niet als normaal te beschouwen !
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Daan Roos : wees maar zeker dat Putin in vele vuistjes lacht. De Russische schaker. Een zware slag voor Europa? Sommige dieren doen alsof ze dood zijn als er gevaar dreigt. Wel, ik hoop dat het lukt voor ons in Europa. De dynamiek is ver te zoeken.
  • johan debue

    6 jaar geleden
    Europa beseft nog altijd niet dat het tegengehouden wordt door de VS Europa moet klein blijven zodat de VS hun leiderspositie kunnen behouden.
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    China zal met veel plezier de Europese projecten over nemen. Weer een zware slag voor Europa. Putin zal in zijn vuistje lachen.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Europese landen worden in het zog van Rusland en China gezogen. Ik snap die beslissing niet. Ws gaat het om een protectionistische zet van Trump : sancties verscherpen tgo Iran en zo iedereen die handel drijft met Iran economisch te treffen en er de beste deal uit te persen voor de VS. Zielig qua attitude.