© Vijf

Stuurde 'Temptation' Mezdi enkele zware jongens op Fabrizio af?

'Temptation Island' is afgelopen, maar daar denken de deelnemers duidelijk anders over. Het ene straffe verhaal na het andere blijft opduiken en dit keer zijn Mezdi en verleider Fabrizio aan zet. Die laatste beweert dat Mezdi het niet kon verkroppen dat, eenmaal weer thuis, zijn ex-vriendin Daniëlle het gezelschap opzocht van de 'kleurplaat'. Hij zou hem zelfs bedreigd hebben, vertelt Fabrizio in TV Familie.

flb

In 'Goedele On Top' vertelde Fabrizio al dat hij het na 'Temptation Island' nog even heeft geprobeerd met Daniëlle, maar dat haar ex Mezdi dat niet zomaar wou laten gebeuren. “We hebben geprobeerd om het te laten werken, maar daar is ook een stokje voor gestoken door mijn goede vriend daar in het noorden”, zei hij op de sofa bij Goedele Liekens.

Dat stokje blijkt nu een eufemisme te zijn geweest voor enkele zware jongens, blijkt uit het interview van Fabrizio met TV Familie. "Als je dreigementen krijgt van Roemenen die betaald zouden zijn om mij op te wachten aan een of andere discotheek... Dan neem ik het zekere voor het onzekere. Ik ga mijn veiligheid niet op het spel zetten", zegt hij. "Daarom wou ik ook in Nederland niet rondrijden met mijn auto met gepersonaliseerde nummerplaat. Ik denk dat Daniëlle zelf toen ook heel bang was."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER