© WAS

Stad zoekt uitbaters voor tijdelijke toiletten in centrum Antwerpen

Stad Antwerpen is op zoek naar kandidaat-overnemers voor enkele tijdelijke toiletten in de historische binnenstad. De komende maanden staan er namelijk heel wat evenementen op het programma op en rond de Grote Markt, dus voorziet het stadsbestuur tijdelijke openbare toiletten in een leegstaand pand.

jtp

In het verleden plaatste de stad tijdens evenementen tijdelijke sanitaire containers in de Gildekamersstraat achter het stadhuis, maar door werken is die site niet meer geschikt. Daarom krijgt het leegstaande hoekpand op de Grote Markt 15 tijdelijk een nieuwe invulling. De grote ruimte aan de voorzijde van het gebouw wordt uitgerust met vier toiletten die ingezet worden tijdens de verschillende evenementen.

Stad Antwerpen gaat via een publieke oproep op zoek naar geschikte kandidaten voor de uitbating van deze publieke toiletten. De concessie gaat in op 1 juli 2018 en loopt tijdens evenementen zoals het Bollekesfeest, de Rubensmarkt en Winter in Antwerpen. Ze eindigt op 10 januari 2019. Dit proefproject wordt geëvalueerd en eventueel verlengd na een positieve evaluatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER