.
Volledig scherm
. © iStock

Vrouw (38) vertrappeld door paard: slachtoffer overleden

Dinsdag is een 38-jarige vrouw om het leven gekomen nadat ze vertrappeld werd door een paard op een weide in Westerlo. Ze werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis van Geel en daarna het UZA in Edegem overgebracht, maar daar bezweek ze diezelfde avond nog aan haar verwondingen. Dat bevestigen het parket en de lokale politie.

14 reacties

  • Habeba Abbou

    6 jaar geleden
    Pfffff
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Allee op hier gaan we weer,het is niet om dat er een paard schrikt en er vald iemand er af en word vertrabbeld dat je het paard moet afmaken.Het is gewoon een spijtig ongeval.Als een hondbijt van de schrik word die ook niet afgemaakt,Dan word deze gewoon opgevolgd om de zien of hij agresief is en als het zowel blijkt dan wird het dier afgemaakt,Maar niet gewoon als hij schrikt ze.
  • Joyce Roose

    6 jaar geleden
    Dat kan alltijd gebeuren paarden zijn nog altijd dieren hoe grote band je er mee hebt je moet er voorzichtig mee zij bij ons ook gebeurt hoor 1 paard daagde het andere uit en een jongen was juist de staart aan borstelen en stond iets te veel er achter en kreeg stamp is ook in coma geraakt ... je moet alltijd voorzichtig zijn ;)
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Als een hond schrikt en dan bijt wordt hij afgemaakt, is dat met een paard ook?
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Dit is een spijtig ongeval, die volgde op haar schrikreactie. Haar paard is per ongeluk op haar gestapt. Zij viel waarschijnlijk ook onder het paard. Hetzelfde ongeval heb ik ook nog geweten van een 12-jarig meisje in een manège.