'Lowie' (Mathias Vergels) kust zijn tv-vader 'Luc Bomans' (Mark Willems).
Volledig scherm
'Lowie' (Mathias Vergels) kust zijn tv-vader 'Luc Bomans' (Mark Willems). © VRT

Na 23 jaar exit Luc Bomans in 'Thuis': "Bij de laatste scène hebben we gehuild" ( + zijn beste momenten)

TVMaanden op voorhand werd de exit van Luc uit ‘Thuis’ al aangekondigd, maar toch hebben de makers de kijkers in snelheid genomen. Het personage van Mark Willems (70) verdween deze avond uit de serie, maar niet zoals de verhaallijn lang liet vermoeden. De begrafenis zal volgende week wellicht een zeer emotionele aflevering opleveren.

52 reacties

  • Sara Peeters

    6 jaar geleden
    @kathelijne Kielemoes en gij zijt een veel betere actrice zeker, jees gij zit hier commentaar te geven en mensen af te breken, ga auditie doen dan zullen we over u kunde oordelen. Er weerhoud u niets om er niet naar te kijken.
  • pieter elias

    6 jaar geleden
    Respect Mark! Om je zelf uit thuis te laten schrijven. Mooi gespeeld de voorbije jaren!!!
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    @ Walter Stassen, in uw tekst staan ook fouten hoor! Misschien eerst even voor uw eigen deur vegen, voor u anderen de les wil spellen. Trouwens, uw reactie is niet relevant voor dit artikel. Respect voor mensen die 'Thuis' graag zien en ook voor mensen die het absoluut niet graag zien.
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Arm Vlaanderen .
  • Dirk Sonck

    6 jaar geleden
    Dat is nu echt heel heel jammer. Wat een topprestaties als acteur. Dit verdient een oscar. Mat het afscheid van Luc mag de hele reeks nu wel geschrapt worden. Zulks acteer talent gaan we niet meer zien ;-)