BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Buschauffeur MIVB rijdt fietser omver, advocaat wil vrijspraak want slachtoffer "was illegaal in het land"

Er wordt in Franstalig België vol ongeloof gereageerd op de argumentatie van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij MIVB in een rechtszaak rond een omvergereden fietser. De advocaat van de MIVB pleitte voor de politierechtbank de vrijspraak omdat het slachtoffer illegaal in ons land verbleef en dus nooit op de plaats van het ongeval geweest had mogen zijn.

267 reacties

  • Benjamin Heremans

    6 jaar geleden
    Die buschauffeur is als fiscale slaaf reeds gestraft geweest. De helft van zijn loon is als bedrijfsvoorheffing afgepakt door de fiscus. Die mens verdient verzachtende omstandigheden. Die illegaal heeft niets bijgedragen, enkel overlast bezorgt.
  • Stefaan Vanwijnsberghe

    6 jaar geleden
    Ik vind dit allemaal leuk. Had hij asiel aangevraagd dan kon hij trekken van de verzekering. Dus illegaal niks trekken van de verzekering. Zijn advokaat was niet goed ingelicht.
  • johan baele

    6 jaar geleden
    ja ja eerst advocaat nemen en dan paraplu politiek doen schaam u MIVB . En terecht vrijspraak wat loopt dat daar te doen normaal zit dat in een opvangcentrum.
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Dus vanaf nu zijn alle illegalen vogelvrij verklaard. We kunnen ermee doen wat we willen, want ze mochten daar niet zijn.
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Eindelijk iets zinnig van een advocaat.