MangoTV, Twitter
Volledig scherm
© MangoTV, Twitter

China censureert tatoeages en homokoppel in uitzending Eurovisiesongfestival

Het Eurovisiesongfestival is via onlinekanalen ook in China te volgen, maar de eerste halve finale is alvast niet zonder censuur tot bij de kijker geraakt. Beelden van regenboogvlaggen, een homokoppel en van een getatoeëerde artiest werden zorgvuldig bewerkt.

5 reacties

  • Marc Cools

    6 jaar geleden
    Landen moet je niet vrij laten in hun keuze. Mensen moeten vrije keuze hebben. Een land is ten dienste van hun mensen en niet omgekeerd.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Wat is daar mis mee? In sommige culturen zijn bepaalde beelden en daden afstotelijk en aanstootgevend, zoals mij dat vijftig jaarlang is voorgehouden en aangeleerd, tot de religie van de "multicul" kwam. Als men overal en iedereen in de wereld een bepaalde cultuur wil opdringen is dat misbruik van de zogezegde "vrijheid".
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Laat andere landen toch vrij in hun keuze. Waarom moeten men hier altijd neerkijken op een andere visie?
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Velen roepen moord en brand tegen de VS en Trump, maar wacht maar als China de eerste wereldmacht wordt binnenkort samen met Rusland, sommigen gaan hier echt nog verschieten! Want die mannen hechten helemaal geen belang aan het individu, maar stellen alles in het werk voor de gemeenschap. Compleet het omgekeerde als bij ons. Vergeet een ding nooit : wie niet bang is krijgt ook slaag.
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    wel het machtigste land ter wereld en 2 handen op 1 buik met Rusland , die moet je Niet tegen de haren in strijken zoals bij Trump