AP
Volledig scherm
© AP

Vergeldingsactie na seksschandaal: Griekse anarchisten bestormen Oxfam-kantoor in Athene

BuitenlandEen tiental leden van de Griekse anarchistische groep Rouvikonas (Rubicon) is vandaag het kantoor van de Britse ngo Oxfam in Athene binnengedrongen en heeft er schade toegebracht. Dat meldt de politie. Er werd nog niemand gearresteerd.

6 reacties

  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    De ogen beginnen open te gaan . In 93 waren deze oxfam en msf ngo's reeds volle bak aan het feesten , het zijn NIET enkelingen , maar velen die dit doen . Wij hebben het gezien maar mochten geen commentaar geven . Op andere missie's juist hetzelfde , feesten als de beesten , dat is hun motto . Sinds toen geef ik geen rotte euro meer aan deze zogenoemde hulporganisaties !!
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Door een paar enkelingen die in de fout gaan wordt al het goede werk van deze organisaties teniet gedaan. Heel spijtig voor alle arme mensen die afhankelijk zijn van hun hulp.
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    al die daar bij werken hebben een plezant jobke , aanwezig zijn en de arme kindjes helpen en voor de rest word alles in de doofpot gestoken of geseponeerd , want die onschuldige kinderen zouden echt niet weten waar dat ze ook maar klacht kunnen indienen tegen die pedofielen
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Eindelijk worden de NGO bandieten terecht gewezen schijnheiliger dan deze personen kan men niet zijn.Profiteren van de goedheid van de mensen hun geldelijke steun misbruiken om te hoeren en tamboeren.Om op te kotsen.
  • William Beausoleil

    6 jaar geleden
    Nu nog Artsen Zonder Grenzen en Amnesty International hard aanpakken.