Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

“Ik vergeef het je nooit": vrouw (30) gaat strijd aan met topdokter die haar baby onthoofdde tijdens bevalling

BuitenlandEen bevalling in het Ninewells-ziekenhuis in het Schotse Dundee liep compleet mis. Dr. Vaishnavy Laxman (41), een gerenommeerd arts, maakte een gruwelijke fout in maart 2014. Ze trok zo hard aan het hoofd van de baby dat hij werd onthoofd. De 30-jarige vrouw diende een klacht in tegen dr. Laxman. Vier jaar na de feiten vond de eerste zitting plaats voor een tribunaal in Manchester.

43 reacties

  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Die dokter moet veroordeeld worden voor moord! Hier is geen andere maatstaf mogelijk.
  • Astrid Peters

    6 jaar geleden
    Sanne Vermeulen correct artsen kunnen ook fouten maken. We zijn allemaal maar mensen en niemand is perfect!! Maar sorry dit is iets wat je als dokter toch niet kan voorhebben, je gaat toch niet zitten trekken en sleuren aan een baby. En dan nog uw belofte niet nakomen Els ze zeggen dat ze keizersnee zouden doen. Sorry maar dit kan gewoon niet!! Krijg het maar thuis!!!
  • Leopold Bielen-Buczek

    6 jaar geleden
    Als man denk je misschien dat dit te vergeven valt maar als vrouw en moeder weet ik zeker dat dit niet kan! Een arts moet er zijn om je te helpen, niet om je kind te vermoorden, maak het maar eens mee!
  • Sanne Vermeulen

    6 jaar geleden
    Dokters kunnen ook fouten maken
  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Dokters zijn zoals stielmannen goede en prutsers.zijn ook maar mensen maar spreekt hun ook niet vrij van Blunders.dit ligt er dik op.