Ruud Vormer.
Volledig scherm
Ruud Vormer. © Photo News

Emotionele Vormer: "Nu gewoon winnen tegen Standard"

Jupiler Pro LeagueClub Brugge wist voor aanvang van de match in Charleroi al dat het een cruciale middag zou worden. Vormer en zijn maats zagen Standard met 1-3 winnen op het veld van Anderlecht. “Dan weet je dat er maar één optie is: winnen”, aldus Ruud Vormer voor de microfoon van Proximus 11.

24 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Wij gaan daar zeker van genieten Gert Lans,maar het meest geniet ik nog van uw absurde zure en kinderlijke reacties hier.Ik denk dat het tijd wordt voor een grondig onderzoek bij een neuroloog.En ik denk dat het voor jullie voor goed gedaan is met kampioen spelen,gezien jullie nieuwe aanwinsten.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Nadjar heeft zijn grote klasse bewezen tegen Standard. Het was gelijk een strandjanette die achter een strandbal liep zoals hij achter Edmilson en Carcella liep. Ja en die 5-0 een paar maanden geleden dat was nog tegen de roze ballerina's toen hé.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Tegen een échte voetbalploeg zoals rsca kunnen jullie niet winnen , zelfs thuis niet arrogante Hollander . Een geluk dat jullie in de regulieren competitie zovéél punten cadeau gekregen hebt of jullie geraakte er nooit ! Markovitch liep jou én vanaken voorbij alsof jullie er niet stonden en idemdito met Nadjar !Geniet van je kampioen zijn want nu is het wéér gedaan voor 13 jaar !
  • andre van de wege

    6 jaar geleden
    gans Belgie hoop dat de bleit ploeg geen kampioen word. of gaat het geld van hun voorzitter weer tijdens de rust in de kamer van de arbiters klaar liggen.
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    Zielig Thijsje....De centen,zelfs met nul punten, zijn in CL nog altijd meer of als je halve finale zou spelen in EL. En daar draait voetbal rond....geld. Dus ja...