Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vossen blij met belangrijke (veld)goal: "Zat mijn kas op te vreten op de bank"

Jupiler Pro LeagueEindelijk kon Jelle Vossen nog eens lachen. De Limburger bezorgde Club met zijn zesde goal van het seizoen – de eerste veldgoal – een belangrijke driepunter. “Dat is inderdaad lang geleden, dat ga ik niet ontkennen. Ik beleef een moeilijk seizoen, maar daar ga ik geen excuses voor inroepen. Ik ben hard blijven werken, dit is mijn kleine beloning”, aldus de spits voor de microfoon van Proximus 11.

11 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    6 jaar geleden
    Pikt he Lansken !!!!!!!!
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Trefzekere spits?!?! Die op 1 seizoen één enkel veldgoaltje maakt !!! Goed dat het bij clubke is want ergens anders mag die nog ni op de bank zitten zelfs niet bij OHL of bij Lierse ! Wat arrogantie betreft past hij perfect bij clubke !
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Correctie in artikel : thuis tegen GENT moet er staan
  • bart vanoverschelde

    6 jaar geleden
    Een serieus vraagje naar al mijn collega Brugge-supporters... Is dat geel-zwart logo op de truitjes een hommage aan Lierse, of gewoon een vergissing van ons bestuur?
  • Dirk Loockx

    6 jaar geleden
    Loon naar werken Jelle, proficiat. Toch een aantal jaar geleden als één van de betere spitsen in Belgie aanzien, constant op de bank en dan toch met de juiste mentaliteit, professioneel hard blijven werken, chapeau.