BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KRC Genk GNK
1
EINDE
1
KAA Gent GNT
  • 66' Goal Mbwana Samatta
  • Yuya Kubo Goal 15'

Ook laatste pokerchips helpen Vanderhaeghe niet: Buffalo's strompelen naar de meet

Jupiler Pro LeagueDe blutsen en deuken zijn niet te overzien. Twee rode kaarten en drie blessures: AA Gent strompelt naar de meet. Opnieuw niet gewonnen... In Genk kennen ze het gevoel.

23 reacties

  • Dirk Loockx

    6 jaar geleden
    Als Brugge supporter vind ik het knap wat AA Gent de laatste jaren gepresteerd heeft maar gisteren op Genk was er duidelijk sprake van anti-voetbal gedrag, wat duidelijk met z'n allen was afgesproken. De scheidsrechter had hier sneller moeten op ingrijpen. Denk dat de Gent supporters dit ook wel gezien hebben.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    kga al 44 jaar naar aagent en die ploeg is zéker niet gekend voor tijdrekken , integendeel , aanvallen en aanvallen en al zo véééél keer tegen de lamp gelopen door die andere laffe ploegen ; eddy vervaet , groeten aan uw broer rudy, en je zegt de waarheid vriend, we spelen toch europees , meer zit er in in mede door de var ook
  • Luc Sockeel

    6 jaar geleden
    Die prestaties van ploegen in de Belgische competitie zoals de uitspraak dat Gent van ̀ver terug komt moet je nuanceren: het niveau van de Belgische competitie is bedenkelijk = geen enkele vaste waarde van de Rode Duivels speelt in deze nationale competitie!!! Dat zijn de feiten.
  • raymond van der craen

    6 jaar geleden
    De slechtste man op het terrein was de scheidsrechter. Hoeveel fouten en tijd winnen mocht Gent wel doen.Dit was gewoonweg anti-voetbal. Die gele kaart aan die Gentse keeper kwam veel te laat in blessuretijd.
  • Karel Rutjens

    6 jaar geleden
    Ivan De Witte, het is tijd om in te grijpen want zo n anti voetbal spelen is er toch ver over. Nog erger dan Standard in zijn beste dagen. Buiten met den Yves voor de club helemaal kapot is