Kantine van hockeyclub moet 7 weken dicht na geluidsoverlast

De kantine van Royal Antwerp Hockey Club (RAHC) moet verplicht zeven weken de deuren sluiten, zo meldt de regionale tv-zender ATV. Het gemeentebestuur van Brecht nam die beslissing nadat enkele buurtbewoners van de club uit deelgemeente Sint-Job een klacht wegens geluidsoverlast indienden. 

7 reacties

  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Verdraagzaamheid is en blijft een sleutelwoord.
  • Jos Daniels

    6 jaar geleden
    Eddy Willems : van de pot gerukte redenering.
  • Barbara Deschacht

    6 jaar geleden
    De sport kapotmaken? Sport wordt beoefend op het veld niet in de kantine eddyke, voor iedereen gelden dezelfde regels over geluidsoverlast eender wie er het eerste was. Houdt men zich daar niet aan moeten ze maar op de blaren zitten omdat jij er eerder woont dan je buur mag jij niet meer lawijt maken en omgekeerd ook niet
  • Jean Vandepitte

    6 jaar geleden
    Dat werd dus duidelijk tijd, men veegt zijn broek aan alles en dan moet het eindelijk (!!!) ook eens voelen. Bij volgende verwittiging zou ik de boel gewoon definitief sluiten. Hier in Brasschaat is nu ook zo'n 'lawijtersclubke' op de rand van het klein schietveld. De sport is zéér bijkomstig, de muziek en het zuipen des te meer....en àllemaal met de auto naar daar natuurlijk; ah, ja, men is sportiéf !!
  • eddy willems

    6 jaar geleden
    Zo maken politiekers de sport kapot. Als je weet dat er een sportplein ligt en je gaat er wonen moet je de lasten er maar bij nemen. Maar ja, we leven in een zielig landje.