© AFP

Van supersexy naar braaf: topmodel Bella Hadid toont andere kant van zichzelf in Cannes

Het Amerikaanse topmodel Bella Hadid kiest doorgaans voor een strakke, sexy look, maar voor een bezoek aan het filmfestival in Cannes ging ze dit jaar de brave toer op. De brunette koos voor een romantisch kapsel en een sober wit jurkje.

vwh

Flashback naar 2016: toen paradeerde Bella Hadid in een pittige rode jurk met diep decolleté en hoge beensplit op La Croisette in het mondaine Cannes - ondergoed duidelijk niet inclusief. Vorig jaar deed ze het weer in een witte, erg onthullend ontwerp zonder bandjes en alweer zonder ondergoed.

© Photo News

Anno 2018 gooide ze het over een andere boeg voor het Magnum x Alexander Wang event in de stad . Haar lokken werden voorzien van romantische krullen en nonchalant vastgemaakt met een elastiekje door de haarstyliste van beroemdheden, Jen Atkin. Ook het jurkje dat ze droeg is braver dan de vorige jaren. Het gaat om een kort wit exemplaar in glanzen stof, die haar boezem een beetje lift. Modeblad Vogue omschrijft Hadid haar look als een ode aan Baby, de danseres uit ‘Dirty Dancing’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer