Marjolein Faes
Volledig scherm
Marjolein Faes © VTM

Marjolein start initiatief tegen pesten bij volwassenen: "Tijdens 'Blind Getrouwd' vreesde ik meer dan eens dat mijn auto vol krassen ging staan"

TVMarjolein Faes (36), de lifecoach die dit seizoen deelnam aan 'Blind Getrouwd', heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek die ze kreeg na haar huwelijk met Mike. Met een nieuw initiatief '#stoppesten' gebruikt ze haar ervaring om lezingen te geven over volwassenen die gepest worden.

18 reacties

  • Anne JACOBS

    2 jaar geleden
    Lief, sterk, weten wat ze wil, ja daar zijn mannen bang voor zeker? Je hoeft je geen verwijten te maken lieverd, er waren er geen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Gaat da nu nog niet stoppen al die verwijten , ja ze is fout geweest en heeft Mike gekwetst en ik keur haar gedrag niet goed maar ik denk dat het niet nodig is dit blijven te herhalen aan haar adres!
  • Marleen Mortelmans

    6 jaar geleden
    Ha, nu wordt duidelijk waarom zij deelnam. Ze wou wat naambekendheid om het project dat al op de plank lag te lanceren. Sorry Marjolein, maar je gedrag in Blind Getrouwd kon niet door de beugel. Het kan goed zijn dat Mike niet aan je verwachtingen voldeed, maar vriendelijkheid en beleefdheid zijn schone deugden die jij niet bepaald tentoongespreid hebt.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    marjolein , het is echt fijn , dat mike nie met u getrouwd te zijn
  • Jan Fret

    6 jaar geleden
    Onze ouders zijn de eerste pesters die we vaak tegenkomen in ons leven. Schaduwwerk en eerlijk zelfonderzoek als heling om intergenerationeel trauma te stoppen. Pijn reist door families tot iemand start met voelen.