Printscreen video VTM Nieuws
Volledig scherm
© Printscreen video VTM Nieuws

Brussels Airlines gaat alle vluchten van gedupeerde reizigers compenseren

Brussels Airlines zal ook de tickets terugbetalen die mensen bij een andere luchtvaartmaatschappij hebben geboekt, omwille van de pilotenstaking op maandag en woensdag. Dat maakte de maatschappij bekend op een persconferentie. Dat alleen op voorwaarde dat Brussels Airlines geen alternatief kon bieden. Klanten mogen dus niet op eigen initiatief boeken, maar moeten eerst contact opnemen met Brussels Airlines.

85 reacties

  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Klanten mogen dus niet op eigen initiatief boeken, maar moeten eerst contact opnemen met Brussels Airlines.... Mensen geraken er gewoonweg niet binnen!!!!
  • EMMY Brouhon

    6 jaar geleden
    Beste Walter, waarom dan die tussenstap nemen? Om de reiziger te pesten? Dat de piloten dan ineens overstappen naar een andere maatschappij als 't zo makkelijk is.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Als de vakbonden zo doorgaan hoeven ze geen extra's meer te vragen, dan is Brussels Airlines failliet.
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Als die piloten de werkdruk te hoog vinden moeten ze maar niet in een vliegtuig stappen. Blijf dan laag aan de grond. De automatische piloot zal het wel zelf doen. Das ook de toekomst in de luchtvaart en op de baan.Computers staken nooit. Crashen doen ze wel. Letterlijk en figuurlijk. De keuze is aan de reizigers, maatschappijen en de nutteloos geworden onderbetaalde piloten. Zo ver zal het komen.
  • Walter De Vuyst

    6 jaar geleden
    Nog maar de tweede staking in zestien jaar , wie doet beter ? Sinds de overname van de Duitse knoeiers van Lufthansa die BA willen onderbrengen in het onveilige Eurowings draait alles in de soep . Voor de passagiers is dit een ramp , de piloten kunnen bij een eventueel faillissement van BA zonder problemen onmiddellijk bij een andere maatschappij aan de slag .