Gareth Kendall bij de vraag die hem 125.000 Britse pond oplevert.
Volledig scherm
Gareth Kendall bij de vraag die hem 125.000 Britse pond oplevert. © Videostill

Gareth weet het antwoord op vraag van 140.000 euro: "Simpel, daar verloor ik mijn been"

Tv-nieuwsEen kandidaat heeft gisteren 125.000 Britse pond (ruim 141.000 euro; nvdr) gewonnen in de Britse variant van de spelshow 'Miljonair'. Gareth Kendall werd dankzij het correcte antwoord de succesvolste deelnemer van dit seizoen tot nu toe. Opmerkelijk: de man moest de locatie van een welbepaald kasteel noemen. "Dat is simpel, het is de plek waar ik mijn been verloor", luidde het laconieke antwoord.

12 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    Nooit gehoord van dat kasteel, wel van Loch Ness en het monster dat er zou huizen. Misschien dat ze het op school vertelden maar ik denk het niet. En wat ben je met die kennis over iets waar je nooit naartoe zou gaan? En hoe kan de voordeur die achteraan staat, nog steeds de voordeur genoemd worden? Dan is dat toch de achterdeur, terwijl er gewoon geen voordeur is?
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Wisten jullie dat de voordeur van Urquhart Castle van achteren staat? Wisten jullie dat niet? Ondanks wordt dit in de lessen aardrijkskunde en geschiedenis duidelijke medegedeeld.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Makkie
  • Daiko Katana

    6 jaar geleden
    Diegenen die hier nog nooit van Urquhart Castle hebben gehoord, raad ik toch even aan om hun middelbare studies even opnieuw te doen. Zowel in de lessen aardrijkskunde als in de lessen geschiedenis is dit een naam die meer dan eens opduikt. Zo verwonderlijk is het dan ook niet dat men weet dat de juiste locatie Loch Ness is, ook al is Loch Ness veel bekender dan het Urquhart Castle.
  • Robin Pauwels

    6 jaar geleden
    die vent heeft het er duidelijk moeilijk mee...