André Laurens (78).
Volledig scherm
André Laurens (78). © Federale politie

André Laurens werd 3 weken geleden voor het laatst gezien en nu is hij spoorloos

BinnenlandDe federale politie heeft op vraag van het parket van Antwerpen een opsporingsbericht verspreid voor André Laurens (78). De man werd op vrijdag 20 april om 14.15 uur voor het laatst gezien in zijn woning in de Koning Albertstraat 144 in Walem (Mechelen). Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Er werd op 27 april wel nog een betaling uitgevoerd met zijn betaalkaart.

3 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Idd Mark Dekokker. En iedereen vindt het spijtig dat het gebeurd is. Reacties genoeg. Maar niemand spreekt van onveilig gedrag van Geboers.
  • Mark Dekokker

    6 jaar geleden
    3 weken later...Bij Eric Geboers ging het een beetje sneller. En met meer middelen. Sonar boten, helikopters, Cel Vermiste Personen, burgemeester ter plaatse. Overvloed aan politie. Of dachten ze dat Geboers nog een aantal baantjes onder het water aan het trekken was voor een paar uurtjes ? Maar ja, deze arme man was slechts een normaal persoon, geen ex-kampioen brommertje rijden in het zand met geld en aanzien.
  • Mady Vermeulen

    6 jaar geleden
    De kans is klein dat de arme man nog zelf nog een betaling uitvoerde een week na zijn verdwijning. Misschien ligt het antwoord in wie de begunstigde was van die laatste betaling.