150 leden van twee rivaliserende familiies verzamelden zich vrijdagavond aan het ziekenhuis CHR Verviers. De spoedafdeling moest zelfs tijdelijk de deuren sluiten.
Volledig scherm
150 leden van twee rivaliserende familiies verzamelden zich vrijdagavond aan het ziekenhuis CHR Verviers. De spoedafdeling moest zelfs tijdelijk de deuren sluiten. © Google Street View

Honderdtal agenten ingezet aan ziekenhuis Verviers na dodelijke vechtpartij

Een honderdtal agenten van lokale politiezones en van Brussel zijn vrijdagavond ingezet rond het ziekenhuis CHR Verviers. Dat zegt de burgemeester van Verviers, Muriel Targnion. Na een vechtpartij zou een slachtoffer zijn overleden, hoe en waar is niet meteen duidelijk.

42 reacties

  • julia Gosseye

    6 jaar geleden
    Ja met die oude Belgen is er steeds iets aan de hand. Wat zou de oorzaak hier van zijn ? Is er iemand die dit kan uitleggen ?
  • Gustaaf Tielemans

    6 jaar geleden
    Wat je zaaid zal je oogsten. Denk daar aan bij de volgende verkiezingen, blijven zagen is geen oplossing.
  • Doms Georgette

    6 jaar geleden
    Smijt ze toch het land uit, waarop wachten jullie toch, totdat België is overgenomen maar dan hebben jullie ook geen werk meer, en zal er ook geen pensioenen meet zijn en geen sociale opvang dan gaan we 50 jaar terug op dat gebied zoals in hun landen maar daar denkt blijkbaar niemand aan, ook de gewone burger niet
  • Jan Van Leive

    6 jaar geleden
    Men moet praten met die mensen ,praten en nog eens praten , misschien hun vriendjes van groen erbij halen
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Zo een actie zou eens van een Belg moeten uitgaan het kot was te klein de processen vlogen hem om de oren en de wapenstok werd hard gehanteerd nu laat men begaan want de gemoederen waren verhit ? en dit noemt men nu positieve discriminatie !