iStock
Volledig scherm
© iStock

1 op de 3 verplegers slikt pillen om job aan te kunnen

De forse besparingen die ziekenhuizen de laatste jaren moesten doorvoeren, hebben een enorme impact op verpleegkundigen. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van uw krant. De werkdruk ligt zo hoog, dat één op de drie verpleegkundigen naar pillen grijpt om de job aan te kunnen.

67 reacties

  • adam naaktgeboren

    6 jaar geleden
    @Van Damme Marleen, ik zou het niet mooier kunnen verwoorden.
  • Anne Geerts

    6 jaar geleden
    Andy De Schieter, kom maar af! Graag zelf dan kan je eens ondervinden wat het is om een hele dag in een klas met 25 krijsende kleuters te staan. Zij produceren enorm veel decibels hoor!Ik ben eens benieuwd hoe lang je het zou uithouden want met een mentaliteit van weinig uren kloppen en veel vakantie kom je er niet hoor!
  • Ilse Van Boxstael

    6 jaar geleden
    Mr van Overveld, geachte heer. U moest eens weten... Gefrustreerd zeker?
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    @Van Damme Marleen. Ben zelfs reeds verscheidene malen opgenomen in een ziekenhuis. En moet zeker niet uit mijne nek lullen, heb het allemaal zien gebeuren en meegemaakt. Verplegend personeel "springt" alleen maar als er een dokter in de buurt is....ben je nu tijdens je "werkuren" aan het tetteren op internet???
  • Mark Vrijdaghs

    6 jaar geleden
    Mevrouw De Block kletst met opzet uit haar nek. Natuurlijk liggen de extreme besparingen aan de oorzaak van het probleem. En dit gaat niet opgelost raken want volgens de prognoses zal 30% van de Vlamingen stemmen voor N-VA. De partij met uitstek die de zieken, gepensioneerden en Jan Modaal uitperst zoals citroenen. Hoe dom kunnen de Vlamingen wel zijn?