Beekse Bergen wil Franse safari-waaghalzen spreken

Wat bezielde het Franse gezin dat maandag tot tweemaal toe uitstapte tussen een roedel jachtluipaarden in de Beekse Bergen? Dat en nog veel meer vraagt het Nederlandse safaripark in Hilvarenbeek (Noord-Brabant) zich af. "We zouden hen graag spreken. Al was het maar om te vragen hoe het nu met ze gaat", zegt parkmanager Niels de Wildt tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad (AD).

8 reacties

  • Ronny Van Looy

    6 jaar geleden
    Beekse Bergen wil Franse safari-waaghalzen spreken, spreken ? !, zwaar beboeten en nooit meer toelaten ja, onnozelaars.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Gelukkig zijn dat dieren die dagelijks gevoederd worden. Als dit echt in het wild was gebeurd waren ze allemaal opgepeuzeld. Nu is enkel het roofinstinct van die luipaarden aangewakkerd geweest maar hebben ze niet aangevallen omdat ze dat nog nooit moeten doen hebben om aan eten te geraken.
  • Wesley Kenis

    6 jaar geleden
    Dat komt ervan bij mensen die gevaar Alleen kennen vanuit de films. Hoeveel mensen geloven r niet wat op facebook gepost staat? Dit soort domheid kan alleen gebeuren door de domme manier van opvoeden.
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Dit had het leven van dat kindje kunnen kosten . Waar zijn die ouders in godsnaam mee bezig zeg ? Onder toezicht plaatsen of kindje wegnemen bij die ouders , want dat word zijn of haar dood nog ...
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Gelukkig voor het dierenpark, hebben de jachtluipaarden die Franse iodioten niet aangevallen. Anders waren die dieren zeker het slachtoffer geworden van een gedwongen euthanasie.