Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Marc Degryse maakt balans op en blikt vooruit: "Met deze ploeg haalt Club opnieuw 0 op 18 in Champions League"

Belgisch voetbal'It Ain't Over Till It's Over', zong ooit Lenny Kravitz, maar dat is niet aan onze huisanalist Marc Degryse besteed. Marc is nu wel zeker: "Club Brugge wordt de verdiende kampioen." We kunnen dus allemaal even verpozen. Marc ging gisteren alvast golfen. En maakte op het terras van Damme Golf & Country Club de balans op: "AA Gent moet Preud'homme wegkapen voor de neus van Standard."

57 reacties

  • Alain Duquet

    6 jaar geleden
    Marc kent er wat van!
  • Alex Minnen

    6 jaar geleden
    Volgens Marc de Grijse halen we 0 op 18 in de schampionnsleag. Met hem als sportief directeur waren we nu nog aan het wachten om er te spelen
  • Griffon Decide

    6 jaar geleden
    Dat is typisch commentaar van een Anderlecht supporter ! Wees toch eerlijk en geef toe dat Club Brugge gewoon de beste ploeg was dit seizoen !
  • Tom De Groten

    6 jaar geleden
    Misschien wel Marc maar die flutploeg uit Brussel zal zelf geen CL spelen
  • Allard Emile

    6 jaar geleden
    Zich versterken voor CL niveau is niet haalbaar, niet voor Brugge en niet voor andere Belgische ploegen want geen centen! En wie wil in de Jupiler league komen spelen?
  1. Beerschotfans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Beerschot­fans hangen motor Thorsten Theys aan de ketting: "Rot op garnaal! Niet welkom op't Kiel!”

    Woelige start voor Thorsten Theys op het Kiel. De voormalige CEO van KV Oostende werd begin deze week door de Saoedische meerderheidsaandeelhouders van United World aangesteld als vervanger van de afscheidnemende CEO Frédéric Van den Steen. Een beslissing die niet in consensus genomen werd met de Vlaamse minderheidsaandeelhouders Vrancken en Verellen en duidelijk ook niet naar de zin is van een groot deel van de Beerschotaanhang. Zij zijn United World liever kwijt dan rijk en moeten niet weten van de aanstelling van Theys. Die laatste vond donderdagavond dan ook zijn motor aan de ketting gelegd met een niet mis te verstane boodschap: “Rot op garnaal! Niet welkom op’t Kiel!”
    Antwerpen