Renaud Emond (L) en Anthony Limbombe (R)
Volledig scherm
Renaud Emond (L) en Anthony Limbombe (R) © Photo News

PO1-preview van Standard Luik - Club Brugge: "Het zou toch tegen alle logica in zijn mocht Standard niet verder gaan met Sá Pinto"

Jupiler Pro LeagueDe opdracht is duidelijk voor Club Brugge: minstens één punt rapen op Sclessin. Pakt blauw-zwart vanavond de titel of houdt Standard voor eigen publiek de titeldroom in leven? Wij blikken in deze preview alvast vooruit, mét de visie van een ex-speler van beide clubs: Willy Wellens.

10 reacties

  • Eric Hood

    6 jaar geleden
    Sao pinto alweer een buitenlandse coach die de armoede van het Belgisch voetbal weer pijnlijk blootlegt
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Sao pinto verdient om te blijven ! Beker gewonnen en heel sterk play-offs offs ! Wat anders dan die bullebak met zijn zielig uitspraak uit Anderlecht !
  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    denk dat heel het land wil dat paars verliest , maar dat hebben ze aan hun eigen te danken . Als club het niet wordt is de enige ploeg die de titel verdient Standard wegens hun prachtige reeks na nieuwjaar . Club was voor nieuwjaar baas en standard erna , dan verdient 1 van de 2 de titel .
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Laat MPH maar komen, het kontakt met hem is al gebeurd in januari toen Standard daar aan het klungelen was tegen Eupen (3-2 winst) en Z-W (2-1 verlies). Trouwens ze hadden te weinig punten na de reguliere competitie (44 op 90). En vergeet niet ten tijde van MPH hadden we een super ploeg maar die hebben ze daarna allemaal verkocht! Kijk maar: Onyewu- Fellaini- Witsel- Defour- Jovanovic- Mbokani!
  • Etienne Vanhoegaerden

    6 jaar geleden
    Als standard supporter moeten we winnen en brugge mag volgende week kampioen worden als anderlecht maar verliest