AFP
Volledig scherm
© AFP

Lewis Hamilton vliegt naar pole in GP van Spanje, Vandoorne klokt elfde tijd

Formule 1Stoffel Vandoorne (McLaren-Renault) start morgen op de elfde plek in de GP van Spanje, de vijfde manche in het WK Formule 1. Onze landgenoot klokte op het circuit van Barcelona-Catalunya een tijd van 1:18.323. De pole is voor Lewis Hamilton (Mercedes), die een aalvlug rondje van 1:16.173 optekende. 

29 reacties

  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Realiteit is dat er geen enkel team op Stoffel Vandoorne zit te wachten om hem in hun team te hebben dus buiten McLaren-Renault is er voor hem geen plaats in de F1.
  • Chris Simlek

    6 jaar geleden
    Verstappen zal den boel wel weer opruimen en zijn 4 voorstanders en zichzelf van de baan vegen.........Dus komaaaaan Stoffel top 6 wenkt ........
  • Henkie Janssen

    6 jaar geleden
    @Anthony Peeters Alonso was op de medium bijna 1,5 seconde sneller dan Stoffel. Dat is een eeuwigheid in de f1. @Petra Uytterhoeven dat denk ik niet. Alonso zal nr 1 zijn en Lando Norris 2. Geen Stoffel meer. Lando is veel interessanter voor het team Brits en steengoed. Stoffel blijft uiteindelijk maar grijze muis coureur waar niemand over spreekt en heeft commercieel dus nul waarde.
  • Cédric Vanhaecke

    6 jaar geleden
    Och *geeuw*.... al die kenners hier. Stoffel is en blijft 1 van de beste piloten in het pak. Dat hij het moet afleggen tegen Fernando is geen schande, dat is intrinsiek de snelste van het hele circus.... Circus is hier letterlijk te nemen want formule 1 gaat al lang niet meer over de snelste piloten...
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    Stoffel als nr. 1 zou weer een stap terug zijn voor McLaren gezien zijn resultaten ten opzichte van Alonso....