Katie Hopkins vertelt tegen Fox-presentator Tucker Carlson over haar bezoek aan Molenbeek.
Volledig scherm
Katie Hopkins vertelt tegen Fox-presentator Tucker Carlson over haar bezoek aan Molenbeek. © Fox News

Fox News over België: "Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen"

De Amerikaanse nieuwszender Fox News is bijzonder scherp voor ons land. Fox-presentator Tucker Carlson had gisteren de Britse rechtse columniste Katie Hopkins te gast. Zij had net een bezoek aan Molenbeek achter de rug en leverde een erg scherpe analyse af: "Brussel is de jihadihoofdstad van Europa".

565 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Accuraat? Door "fake news" te verspreiden en te doen alsof een toevallige brand in Koekelberg iets met Molenbeek en de ramadan te maken heeft? Door te stellen dat alle vrouwen daar boerka's dragen, terwijl de boerka zelf verboden is in België?
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Ik vind dat de journaliste de situatie zeer accuraat beschrijft. In Londen en Parijs, helaas, is de situatie in sommige delen van de stad niet anders. In Frankrijk heb je 'jihadisme' in alle grote Franse steden.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    jos duriau, ik heb wel een oplossing, iedereen een burgerexamen laten afleggen in 1 van de landstalen en wie een dubbele nationaliteit heeft en buist ...babaaay! We gaan u niet missen!
  • Stefan Vantstraat

    6 jaar geleden
    In het buitenland ben ik beschaamd toe te geven dat ik Belg ben. Een prutsland met domme rechters, wereldvreemde politiekers en een belastingdruk om van achterover te vallen. Maar ooooh wee wanneer een kind van 8 zijn aandoening "niet erkend" wordt. (Deze week gestorven) Onze minister van volksgezondheid zal zich ondertussen wel verder vet mesten. Ik walg van dit land. (Helaas geraak ik hier niet weg)
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    de vlek van Molenbeek spreidt zich ondertussen al lang uit over het Noorden van Brussel... richting Ninove. De helft van de bevolking spreekt daar mijn taal niet meer en dat wordt sluimerend geaccepteerd door de politiek.