AFP
Volledig scherm
© AFP

Ongeziene taferelen in de Bundesliga: Hamburg degradeert na 55 seizoenen waarna agenten te paard en oproerpolitie het veld betreden

Buitenlands voetbalNa 54 jaar en 261 dagen stopt de mythische klok met tikken in het Volksparkstadion en dat kon er bij enkele heetgebakerde fans niet in. Het lot van Hamburg werd vanmiddag namelijk bezegeld in de Bundesliga. In de extra tijd werden bommetjes afgestoken en moest de oproerpolitie het veld zelfs betreden. Hamburg won wel met 2-1 van het Borussia Mönchengladbach van Thorgan Hazard, maar neemt afscheid met minder fraaie taferelen. De Duitse traditieclub degradeert na 55 seizoenen uit de Bundesliga. Auf wiedersehen.

23 reacties

  • Titine d' Oléron

    6 jaar geleden
    Marginalen in bedwang houden, dat is voetbal. Stomme idioten die naar miljonairs zitten te gapen die achter een bal hossen.
  • Shao Linske

    6 jaar geleden
    Auf wiedersehen en tot nooit meer
  • Eric Van de Perre

    6 jaar geleden
    k heb de beelden gezien, de meesten van deze hufters zijn gemaskerd het stadion binnen geraakt. Er een beetje om vragen zeker als je dit toelaat.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Ja zeer jammer voor de HSV maar ze moeten naar zichzelf kijken. 20 trainers op 13 jaar en op verplaatsing nauwelijks kunnen winnen! Ook dit seizoen punten weggegooid tegen ploegen die zeker niet beter waren, maar niet getreurd in de 2 de liga wordt ook goed voetbal gespeeld én in volle stadions! Volgend seizoen de derby Sankt Pauli - HSV "ausverkaufd"
  • Johan Meulenbergs

    6 jaar geleden
    Voetbal .. een feest!! Van mij mag het blijven op één voorwaarde: laat de club zelf alle kosten voor beveiliging betalen ipv belastingbetaler. Dan zal het rap gedaan zijn , want de heren en dames uit de vip-loges zullen niet betalen en dus weg voetbal en probleem opgelost.