Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dit zijn de 10 rijkste koninklijke families van Europa

Dat je als lid van een koninklijke familie wat geld op je rekening hebt staan, is geen al te grote verrassing. Maar welk koningshuis doet het het beste? Ontdek hier de 10 rijkste koninklijke families van Europa.

189 reacties

  • Fred Sempels

    6 jaar geleden
    Amai gefrustreerde mensen je zou verschieten hoeveel die royals moeten werken. En als er uitgedeeld wordt zullen jullie de eerste zijn om het in jullie zakken te steken typisch iets voor plebs.
  • erik jagers

    6 jaar geleden
    Onmiddelijk afschaffen en vervangen door een verkozen president van de Vlaamse republiek waarbij het volk zelf bepaalt hoeveel we er aan willen besteden. In ieder gevaal géén familie van de president meer onderhouden, geen jacht, geen twee presidenten en slechts tijdelijk als jullie het mij vragen.
  • Annie Mortelmans

    6 jaar geleden
    Afschaffenvan dotatie en geld gebruiken voor hongeringe kinderen. te voeden
  • mathieu optRoodt

    6 jaar geleden
    als ik ook geld kon inpalmen en stelen van de belasting betaler, zou ik er zeker ook tussen staan, nee op de eerste plaats, ,als ze hadden moeten werken voor de kost zoals iedereen, zongen ze wel een toon lager,
  • Jos Vercammen

    6 jaar geleden
    Het gaat niet alleen om het geld dat een koning op zijn rekening heeft staan, maar ook om familiekapitaal dat belegd is in allerlei nationale en internationale bedrijven. Als je die cijfers er moest bijtellen, dan denk ik dat we hier een volledig andere rangorde zouden zien.