Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Moet Brussels Airlines straks 18 miljoen euro ophoesten door staking piloten?

De nakende staking van de piloten van Brussels Airlines kan de luchtvaartmaatschappij veel meer kosten dan tot nu toe gedacht. Als iedere getroffen reiziger die recht heeft op een compensatie die ook opvraagt, kan de factuur oplopen tot achttien miljoen euro. Brussels Airlines zegt dat ze al een oplossing heeft voor 45.000 van de 63.000 passagiers.

69 reacties

  • dirk de moye

    6 jaar geleden
    ze moesten zich schamen !!!! je weet waaraan je begint als je piloot wordt. Veel geld verdienen, jong met pensioen, veel tijd om met je gezin of vrienden door te brengen. Wie wil dat nu niet ? De tijd van de Sabena jackpot is lang voorbij. Blijf de reizigers ( die jullie loon betalen) koeioneren en zaag zo de tak door waar je op zit. Ryanair en anderen zullen blij zijn.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Buit de mensen niet uit en het zal je geen cent kosten, overal hetzelfde kleine vrouw/man uitzuigen helaas doet de kleine vrouw/man daar zelf aan mee. Schone toekomst voor onze kinderen, Hamburg jobs, interim koten ......
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Er zal wel zo'n draai aan gegeven worden dat het onder onvoorziene omstandigheden valt en ze niet moeten betalen
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    WIJ willen niet allemaal te goedkoop vliegen, de luchtvaartmaatschappijen bieden te goedkope vluchten aan. Maak al die goedkope vluchten tien keer duurder en er zal nog gevlogen worden. En wordt er minder gevlogen dan komt het nog het milieu ten goede.
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Dat de Duitsers de boeken hier toe doen zo ver zal het komen, dan krijgen wat ze vragen.!!