De Franse minister van Binnenlandse Zaken bracht een bezoek aan de agenten die de daders konden uitschakelen.
Volledig scherm
De Franse minister van Binnenlandse Zaken bracht een bezoek aan de agenten die de daders konden uitschakelen. © Twitter @gerardcollomb

Deze agenten schakelden dader mesaanval Parijs uit: "Negen minuten na eerste melding"

AANSLAG PARIJSDe Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb heeft een bezoek gebracht aan de agenten die de dader van de mesaanval in Parijs konden neutraliseren. Hij sprak lovende woorden voor de agenten.

52 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    En hoeveel verdient dat .. om u eigen leven te riskeren.. veel te weinig betaald ervoren ..!!!!!!!
  • paul stockmans

    6 jaar geleden
    MR Jan krommentak, het staat u vrij te solliciteren om ook bij de politie te gaan werken, dan krijg je ook lof als je , je werk goed doet, maar vergeet niet dat slechts 8 procent slaagt, dus misschien beter je jobke blijven doen?
  • Wesley Kenis

    6 jaar geleden
    Waar is amensty nu om de agenten "terecht te wijzen" zoals het hun betaamt want dit is ook een "doodstraf". Schiet liever de CEO van Amnesty eens in zijn van onderhandelingen vetgemeste pens en dan plots zal hij ook eens "wakker worden".
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Wauw een lofrede om uw job te doen
  • Maurice Verstuyf

    6 jaar geleden
    Gekend bij de veiligheidsdiensten ! Wat doen die daar in Frankrijk? Wachten tot hij steekt en dan naar de politie bellen en wachten tot hij wordt opgepakt en een gratis advocaat krijgt en een magistraat die hem vrijlaat onder voorwaarden. La sécurité en France. Le PS quoi. Police Secrète.