reuters
Volledig scherm
© reuters

Transavia-toestel moet landen vanwege acht doodzieke passagiers

Een toestel van Transavia dat onderweg was van Schiphol naar Antalya is vanochtend in Wenen geland nadat passagiers doodziek werden van 'een vreemde lucht'.  Ze vielen flauw en voelden zich daarna erg beroerd. Twee mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

10 reacties

  • Theophilus Pijcke

    6 jaar geleden
    Laat die zieke passagiers zelf eens vertellen wat ze voor het instappen van het vliegtuig gegeten en gedronken ( alcohol ) hebben op schiphol ???? Dat zou beter zij dan direct Transavia te beschuldigen . Frank Bekx je bent wel een beetje voorbarig met je mening , en allen die hierop reageren . Heb zelf al meermalen meegemaakt dat ze bijna kotsend het toestel in kwamen dus raar dat het er maar acht waren ????????
  • Frank Bekx

    6 jaar geleden
    Onmiddellijk met advocaat in kort geding via rechtbank Transavia in gebreke stellen voor alle gevolgschade en ook laten verplichtingen de echte oorzaak vrij te geven.
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    Vooraleer kritiek te geven eerst even het verslag van het ziekenhuis afwachten
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    denk dat dit grootste probleem is in luchtvaart zuivere lucht waarom dan die maskers niet loslaten want personeel jullie gezondheid !!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het is toch algemeen geweten dat er uitlaatgassen in de cabine terechtkomen. Piloten en personeel klagen daar al lang over.