Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Ontdekt u straks éindelijk wie de mol is, of kijkt u toch maar naar iets anders?

Het nieuwe logo van 'De Mol'.Beeld VIER

We sluiten niet helemaal uit dat u vanavond naar iets anders kijkt, maar voor veel mensen wordt dé hamvraag: wie is de mol? De slotaflevering wordt naar aloude gewoonte vast weer even spannend als verrassend. Voelt u zich meer zalm dan mol vandaag en doet u het liever anders dan de anderen? Ook prima, dan hebben wij nog enkele andere tv-toppers voor u.

Once Upon a Time in Mexico

Derde en laatste deel in de 'Mariachi'-trilogie van 'Sin City'-regisseur Robert Rodriguez. Antonio Banderas volgde Carlos Gallardo op als El Mariachi en vertolkt na 'Desperado' voor de tweede keer een sluwe huurmoordenaar. Johnny Depp kruipt in de huid van de gevatte Sands.

Op 20u35 op Q2.

Atlanta

Start van het eerste seizoen van de Amerikaanse komische serie van en met Donald 'Childish Gambino' Glover. Sleepte tal van prijzen in de wacht, waaronder twee Golden Globes en twee Emmy's.

Om 23u op BBC 2.

Sunnyside

De Belgische regisseur Frederik Carbon trok naar Sunnyside Drive in Californië en kwam terug met een hartverwarmend en filosofisch portret van de 90-jarige Henry 'Sandy' Jacobs en diens buurman, de 84-jarige Daniel Liebermann.

De twee oude knarren waren invloedrijke kunstenaars in de jaren 50 en 60 en blikken met weemoed en humor terug op hun leven.

Op 22u05 op Canvas.

DM Zapt

Krijg het beste van tv en Netflix via Messenger

Onze gratis chatbot DM Zapt is de beste manier om nieuwe series en tv-programma's te ontdekken:

Ja, ik wil tv-tips!

De mol

Na weken vol spanning en zoeken naar ook maar de kleinste aanwijzingen, is het eindelijk zover: vanavond weten we wie de mol is. De drie mannen in de finale - pastoor Pieter, financieel recruiter Bahador en student Lloyd - hebben hun best gedaan om zich zo verdacht mogelijk te maken, maar slechts een van hen is de saboteur, en slechts een van hen mag met de prijzenpot naar huis. Maar wie, dat blijft ongetwijfeld spannend tot de laatste minuut.

Om 20u15 op Vier.

Onze man in Teheran

Thomas Erdbrink gunt u in deze slotaflevering voor de laatste keer een blik in zijn geliefde Iran.

Om 20u15 op Nederland 2.