Sabrina en Ouassim probeerden op een motor te ontkomen aan een politie-achtervolging toen ze tegen een ander politievoertuig aanreden.
Volledig scherm
Sabrina en Ouassim probeerden op een motor te ontkomen aan een politie-achtervolging toen ze tegen een ander politievoertuig aanreden. © Marc Baert

Vijftigtal deelnemers witte mars voor slachtoffers ongeval met politiewagen

Een vijftigtal mensen heeft deze middag op de Brusselse Louizalaan deelgenomen aan een witte mars voor Sabrina en Ouassim, twee Brusselse jongeren die een jaar geleden omkwamen bij een verkeersongeval. De twee probeerden op een motor te ontkomen aan een politie-achtervolging toen ze tegen een ander politievoertuig aanreden. Volgens de deelnemers aan de mars blijven er nog veel vragen onbeantwoord over het ongeval en valt niet uit te sluiten dat de politie het ongeval heeft veroorzaakt.

9 reacties

  • Sebastian Peeters

    6 jaar geleden
    Als je vlucht voor de politie, ben je altijd in fout. Hopelijk gaan die 50 betogers even solidair zijn om de schade aan de politiewagen te vergoeden.
  • rudi swinnen

    6 jaar geleden
    Hoe onnozel kun je zijn ... de politie deed gewoon hun werk !!! mooie opruiming
  • Geert De Meyer

    6 jaar geleden
    Niet vluchten als je niets te verbergen hebt. Andere lijn.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    En die brave jongens waren dus op de vlucht voor de politie ? Misschien waren hun remmen kapot ?
  • Luc De Bruyn

    6 jaar geleden
    Zelfs als dat politievoertuig zich dwars over de baan zette, hadden ze gelijk. Pech gehad, nu weeral minder opgroeiende criminelen