De hond, King, liep gapende wonden aan de nek en oren op.
Volledig scherm
De hond, King, liep gapende wonden aan de nek en oren op. © Bart Boterman

Kermisuitbater zoekt baasje van hond die zijn bulldog ernstig toetakelde

Kermisuitbater Xavier Sonnaert uit Waregem is op zoek naar de eigenares van een stafford of pitbull die zijn Amerikaanse bulldog zaterdagmiddag ernstig verwondde op de kermis in Brugge. 

15 reacties

  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Die mevrouw zal zich misschien kenbaar maken na het verwerken van de shock. Misschien was die mevrouw in paniek??
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    En toch zijn er zo'n lieve en brave Staffords, als je ze zo opvoedt natuurlijk. Heb nu compassie met die sloeber dat die zo'n rot baasje heeft.
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Patrick Dubois,dat zeggen ze allemaal,mijn hond doet geen vlieg kwaad vertrouw geen 1 hond.
  • Adriaan Schelkens

    6 jaar geleden
    Die ga je niet meer terug zien. Hebben het ook voor gehad en we hebben geen euro terug gezien. Hun stafford beet onze hond zonder aanleiding en ze was een grote dierenvriend en zo bezorgd om onze hond tot dat ze de rekening kreeg . Ineens niet meer bereikbaar. shana en hans, karma heeft nog een eitje met jullie te pellen.
  • Gunther Philips

    6 jaar geleden
    Vorige week hier hetzelfde ga al 6 jaar dagelijks 2x per dag wandelen met honden vast aan de leiband. plots poedel die los was met grootheidswaanheid kwam richting mij, heb drie honden amerikaanse buldog, bully en een boxer. ... mijn buldog heeft het beestje ja spijtig om te zeggen maar ja .... politie bij geweest eigenaar waar het hondje van los was werd op de vingers getikt honden altijd maar ook ALTIJD VAST. alleen in los loopweide mogen ze los.