.
Volledig scherm
. © Mathias Mariën

HERBELEEF hoe Club Brugge zijn vijftiende landstitel pakte, met een ongezien feestje aan het Jan Breydelstadion als gevolg

Jupiler Pro LeagueClub Brugge is Belgisch landskampioen. Blauw-zwart speelde 1-1 gelijk op het veld van Standard en dat volstond voor de vijftiende landstitel in de clubgeschiedenis. Laifis opende snel de score voor Standard, maar Vossen maakte er net voor rust - en ondanks voorafgaand handspel van Vormer - 1-1 van. Dat was ook de eindstand, want de zoektocht van Standard naar de winnende treffer leverde na rust niets meer op. 

134 reacties

  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    Club legt het2e beste rapport voor van de PO , enkel standard doet daar beter , echter als men de matchen tegen de niet PO ploegen bekijkt stak Club er met kop en schouder boven uit .Conclusie van het verhaal . zorg eerst dat je de matchen wint tegen de niet PO ploegen . Dan pas maak je kans op een titel . Het grote rsca en het gedachte grote Gent lieten dar de punten liggen wegens onbekwaam om het fort waar tegen ze moeten spelen te slopen of waren de spelers niet gemotiveerd .
  • Frits Vandenberge

    6 jaar geleden
    Er zijn toch nog altijd zielenpoten die niets van voetbal kennen of het licht in andermans ogen niet gunnen.Elke ploeg die Europees speelt moet door iedereen gesteund worden. Hoe meer behaalde punten, hoe meer Belgische ploegen er in de toekomst Europees mogen spelen. Dus zeer jammer dat zowel Anderlecht (2004) als Club Brugge (2016) 0 op 18 behaalden in de Champions League.
  • Michiel D'Hanis

    6 jaar geleden
    op naar de volgende 0 op 18 in de CL!
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    hubert lenvers, ge zijt anders wel goed bezig.... met titels kopen.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    Als Club supporter haat ik die pipo's die aan een ander mans materiaal komen en hopelijk worden de beelden gebruikt om hen een gas boete te geven! Jullie verzieken steeds een viering hopelijk zal het zondag beter zijn en laten ze meteen geen voertuigen door!