Bossuyt
Volledig scherm
© Bossuyt

Onze F1-watcher in Barcelona: "Ik zie Vandoorne uitvallen en zie ook hoe mede-eigenaar Mansour Ojjeh van McLaren verbijsterd naar zijn scherm in de pitlane kijkt"

Formule 1Dit weekend stond de GP van Spanje op het programma. Op het circuit in Barcelona verzamelde de Formule 1-wereld voor de vijfde Grote Prijs van het seizoen. Onze man ter plaatse zat Stoffel Vandoorne en co opnieuw kort op de huid. 

20 reacties

  • Dan Imom

    6 jaar geleden
    Alonso maakt er nog iets van maar de rijstijl van Vandoorne is om in te slaap te vallen, als een bang wezeltje nee...f1 is net iets te hoog voor Vandoorne. En ook laten we allen samen genieten van Max de volgende jaren en dit is pas een talent tot spijt wie het benijd.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Toen ik de vorige keer reageerde dat die wagen van geen kanten deugde kreeg ik direct de reacties van "ge kent er niks van". Ik geef ruiterlijk toe dat er zeer vele zijn die er meer kennis van hebben dan ik, vooral dan als ik hier al die hooggeleerde reacties van sommige lees, maar sta mij toe de vraag te stellen hoe het dan komt dat een toprijder als Alonso per ronde 2 sec aan zijn broek krijgt ?
  • Ineke Visser

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat Verstappen Kvyat vervangende bij Red Bull, omdat Kvjat onder presteren en naar Torro Rosso werd gezet. En hij had meteen zijn eerste overwinning in Spanje.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Max en Stoffel vergelijken? Simpel, hoeveel teams zouden Max als rijder willen hebben en hoeveel Stoffel. Max zal dan een grote keuze hebben en voor Stoffel zal het helaas exit zijn.
  • Dams Ilse

    6 jaar geleden
    Het zijn hier allemaal wereldkampioenen in onzin verkondigen. Daar kan Stoffel uiteraard niet tegenop. Hopelijk wordt McLaren terug een topteam en dan zullen we het nog eens zien.Als Stoffel een eerlijke kans krijgt ( zonder ne bekende 'papa') dan komt hij er wel.