BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Koele minnaar, maar vaak geweldige seks: chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe Club Brugge veelal swingde in eerste seizoen onder Leko

16 reacties

  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Olé Club Brugge, de ware kampioen. De Glorie van Vlaanderen, de zegen van België. Maar over het vervolg, het komende debacle in de Champions League zullen we maar zedig zwijgen, zeker?
  • Jan De Maeyer

    6 jaar geleden
    Marcel Wouters, de dag dat RSCA zo'n goal maakt uit een handspel ben jij de eerste die moord en brand schreeuwt! Nu geen probleem blijkbaar..
  • Will Desmet

    6 jaar geleden
    Een bende dieven zijn het. De boel is verkocht.
  • Leo Mariën

    6 jaar geleden
    @Rudi Bollaerts, waarom de play-offs afschaffen?? Hierdoor komt er nog minder geld binnen en .... onze topclubs bengelen nu reeds helemaal onderaan in het Europese peloton. Over swingen gesproken, remember AEK Athene - Brugge op 24/8/2017 (3-0) !!! En dan nu de uitspraak van de voorzitter... de nul moet weg in de Ch L?? Dus 1 punt is genoeg? Overwinteren in de Ch L, dat is ambitie hebben!!!
  • Hugo Wouters

    6 jaar geleden
    Marcus Camps, op welke planeet woon jij? Onvrijwillig hands is NOOIT hands. En hier heeft de scheidsrechter heel correct gefloten. Zo is het voetbalreglement.