De Christopher Colombus High School in Miami dacht dat het leuk was om voor het jaarlijkse eindfeest een echte tijger te regelen.
Volledig scherm
De Christopher Colombus High School in Miami dacht dat het leuk was om voor het jaarlijkse eindfeest een echte tijger te regelen. © ThinkStock

School regelt echte tijger voor schoolfeest met jungle-thema

De Christopher Colombus High School in Miami dacht dat het leuk was om voor het jaarlijkse eindfeest een echte tijger te regelen. Het thema van het feest was niet voor niets ‘jungle’. Tot grote verbazing en ontsteltenis van de leerlingen stond er afgelopen vrijdagavond dan ook een grote ijzeren kooi met een levende tijger op de dansvloer.

3 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Het transport van dat prachtig dier alleen al: de stress! De jungle is trouwens buiten en niet binnen.
  • Michel Jacobs

    6 jaar geleden
    Op zich is dat geen slecht idee in die zin dat die tijgers al voor de twintigste generatie of zo gedomesticeerd zijn. Het gaat hier in de regel dus NIET om dieren uit het wild. Nu, gedomesticeerd of niet: je steekt geen dieren in een kooi op de dansvloer, punt uit.Maar dat is Amerika hé: it's the money that matters, want ze weten verdomd zelf heel goed dat dat niet hoort.
  • Pim Pauwels

    6 jaar geleden
    Schandalig en dat dan nog in een school waar je kinderen het voorbeeld moet geven. Weer een mooi voorbeeld van naive amerikanen die voor de 1000ste keer die ene hersensel die ze bezitten weer eens niet gebruiken!