Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Erehaag door paar duizend fans en champagne vanop het balkon: en of het een uitzinnige feestnacht werd aan Jan Breydel

Club BruggeKort na de match van Club Brugge tegen Standard hebben heel wat supporters samen aan het Jan Breydelstadion een uitzinnig titelfeest gevierd. Dé apotheose was de aankomst van de spelersbus kort voor middernacht.

59 reacties

  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Yolan Jongbloet ???? Slecht tweede helft ?? Hoe komt da dat die andere niet voor ons staan ?? ze waren dan nog slechter of ons.
  • Yolan Jongbloet

    6 jaar geleden
    Na zo een slecht tweede helft van het seizoen vond ik toch dat Standard hier de drie punten mocht pakken. De fase van Vormer heeft volgens mij beslist over het kampioenschap. De matchen die volgende speeldag op het programma staan zouden de uitslag ferm beïnvloed kunnen hebben. cha-sta, clu-gnt. dan was er zelfs nog spanning tot op de laatste dag van de play-offs. Ze hebben daarbij ook nog eens kunnen genieten van een slechte start van de andere twee topclubs zoals Gent en Anderlecht.
  • hans ketels

    6 jaar geleden
    Schitterende reacties !!!!! Club heel de competitie op nummer één, einde competitie straat punten voorsprong, door halvering punten toch nog beetje spanning, na 7 speeldagen play-offs 1 puntje toegegeven op eerste achtervolger ........ Dan ben je verdiend kampioen. Als onze competitie niet veel voorsteld zoals sommigen beweren, zegt dit veel over de tegenstanders. Kijk eerst naar uw eigen ploeg vooraleer kritiek te spuien !!!! Profciat FCB
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    eduard janssens idd dat hebben wij van Anderlecht dit jaar ook gezien in de CL alleen die ploegen die jij noemt, die mannen hun budget. Real bv dat budget is heel onze JPL tesamen en dan nog eens xxxxx hoeveel meer erbij. voetballend hebben wij belgen niks te zoeken in de CL dat is waar!!! maar het brengt altijd geld op!! en dat is ook belangrijk, met het oog naar de toekomst.
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Soorry mensen wat de CL betreft, hier heeft geen enkele Belgische ploeg wat te zoeken als je moet strijden tegen teams die 15 x het budget hebben van Belgische ploegen. Wie dit niet inziet is een dommerik en kent er niets van. Respect voor wat Gent er ooit gepresteerd heeft maar dat is een uitzondering op de regel.