Directeur-generaal Andrew Parker van veiligheidsdienst MI5.
Volledig scherm
Directeur-generaal Andrew Parker van veiligheidsdienst MI5. © ap

Hoofd Britse veiligheidsdienst waarschuwt: "IS wil verwoestende aanslagen plegen in Europa"

IS vormt meer dan ooit een grote bedreiging voor Europa en wil hier complexe en verwoestende aanslagen plegen, zeker nu de terreurgroep steeds meer terrein verliest in het Midden-Oosten. Dat claimt Andrew Parker, het hoofd van de Britse inlichtingendienst MI5, na de mesaanval in Parijs.

111 reacties

  • Filip Traen

    6 jaar geleden
    @Lieve: Ik zou het niet beter kunnen verwoorden. Er moet gestopt worden met het tegenwerken van Theo Francken.
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Belgie is een land waar er véél te mak met al die criminelen omgegaan wordt, en waar Francken dan nog tegenwind krijgt in zijn moedig werk, al die politici zouden beter aan één koord trekken en elkander helpen in plaats van elkaar te concurreren. Calvo stelt afschaffing van te veelpolitici voor, wel , dat wil de bevolking reeds lang, en misschien geeft hij het goede voorbeeld?
  • Patrick K

    6 jaar geleden
    In België kan het geen kwaad terreur 2 is voldoende e Jambon, de mensen die hier in Molenbeek Antwerpen Gent Leuven .... wonen zijn allemaal aangepast , spreken onze taal gaan naart school of werken in onze plaats
  • Fred Demey

    6 jaar geleden
    en onder die mom leggen ze ons allerhande regels op en is onze privacy t en grabbel gegooid...
  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Veilig zullen we nooit meer zijn , vrede kunnen wij onze kinderen niet langer garanderen . En als de wereld niet zal branden omwille van bosbranden of andere natuurrampen , dan zullen aanhangers van IS er wel voor zorgen dat de wereld brand .