(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Lukas

Pensioenbetoging: openbaar vervoer mogelijk sterk verstoord

De pensioenbetoging van woensdag in Brussel zal waarschijnlijk veel hinder veroorzaken bij de openbaar vervoersmaatschappijen De Lijn en MIVB. Bij De Lijn zal de dienstverlening ook daarna nog verstoord worden door vakbondsacties. Van donderdag tot en met zondag staken de socialistische en liberale vakbond immers tegen de nieuwe structuur van De Lijn.

12 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het lijkt wel stakingsseizoen.
  • Ingrid Vantroostenberghe

    6 jaar geleden
    Ze willen weer een extra verlengd weekend
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Les hier vaak negatieve reacties wat betreft het beleid van deze regering en hun maatregelen,maar wanneer de vakbonden dan voor ons opkomen draaien er velen hun kar en is de vakbond de boosdoener,totdat het hun eigen belang aangaat dan staan ze als eerste bij dezelfde vakbond die ze nu afvallen.
  • guy muis

    6 jaar geleden
    Geen probleem leg het land maar plat en denk aan de goei in het stemhokje!
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    En waar blijven ACV en ABVV voor de pensioenen in de privé sector die een gemiddelde hebben van nauwelijks 1100 euro en dit al tientallen jaren. Gezien dat deze sector ook nog eens 45 jaar moet werken voor dat aalmoes, en gezien dat in deze sector ook nog de zwaarste beroepen worden uit geoefend is het hele gebeuren één groot fiasco dat pensioen stelsel in België.