Tomorrowland
Volledig scherm
© Tomorrowland

Dit zijn de drie duurste festivals in Europa

Met een kostprijs van 281 euro voor een volledig weekend, is Tomorrowland het derde duurste festival in Europa. Enkel weekpasjes voor Sziget in Hongarije en Roskilde in Denemarken gaan het Boomse dancefestival vooraf, maar berekend per dag kom je in het buitenland goedkoper uit. Dat blijkt uit een studie van Voyages Détective, een online platform uit Frankrijk.

18 reacties

  • anne marie cuypers

    6 jaar geleden
    Niet elke jongere gaat naar die dure festivals. Sommige werken wel degelijk om te sparen voor later dus de azijnpissers onder jullie...niet veralgemenen aub
  • Joffrey Baratheon

    6 jaar geleden
    Sziget is 8 dagen en Tomorrowland een weekend en het scheelt 1 euro en dan durven zeggen dat Sziget het duurste is, als je een weekend naar Sziget gaan zit je onder de helft van Tomorrowland met betere muziek.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Hneri, je berekent een hypothecaire lening helemaal verkeerd. Je moet niet berekenen wat de intrestlast is, je moet berekenen hoeveel gemiddelde maandlonen je moet betalen om de lening van een gemiddelde woning af te betalen. EN dan betaal je nu 3 keer meer maandlonen dan 30 jaar geleden. Dus een huis is relatief 3 keer duurder geworden in 30 jaar tijd, ondanks de lage rente.
  • mich lee

    6 jaar geleden
    Het Sfinksfestibval in Boechout is gratis. Je moet er wel de dansende 60 jarige oma-hippies met haar op hun benen en onder hun oksels bijnemen.
  • olivier lecluyse

    6 jaar geleden
    Ratrock in harelbeke! Kost niets