Luc en Frank Bomans in Thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc en Frank Bomans in Thuis. © VRT

"Zo respectloos": De tirade van Frank Bomans in 'Thuis' lokt verdeelde meningen uit

TVFrank Bomans, die in volle woede een foto van ‘ons moe’ tegen de grond keilt. Heel wat ‘Thuis’-fans vinden dat dit te ver gaat. Anderen nemen het dan weer op voor het personage van Pol Goossen (68). Controverse dus en daar hadden de makers zich ook aan verwacht. Dat schrijft Dag Allemaal. 

10 reacties

  • Gerrit Goossens

    6 jaar geleden
    Hahaha, ongelooflijk dat mensen zo betrokken zijn bij die platte soap dat ze niet meer inzien dat het goedkope fictie is: een waardeloos en eindeloos flutverhaal, gekruid met ruzie, drank, intriges, vreemdgaan, moord... Als je zo geshockeerd bent, kijk er dan niet meer naar hé, want je weet dat er om de andere aflevering gore dingen gebeuren of gezegd worden.
  • Rudy Delaey

    6 jaar geleden
    T’is maar een soap he zeg.
  • Christoph Wanzeele

    6 jaar geleden
    Het blijft een fictie he, Frank heeft Florke naar buiten gegooid... niet Ann Peetersen.... Er zijn altijd mensen die hun spiegelen in zo'n series, en denken dat het echt is... ocharmekes. Kijk naar de zotte taferelen op een Thuisdag bv.... dan weet ge dat er veel simpele van geest rondlopen... Chapeau voor de makers van thuis, blijf de controverse opzoeken, beter dan drie keer een personage laten terug keren zoals ze met Marie Rose doen...
  • Griet Maes

    6 jaar geleden
    Sommige mensen moeten eens leren begrijpen dat dit fictie is en geen realiteit... 't Is dus niet echt gebeurd hè mensen, ze spelen dit maar!
  • Dorine Du Gand

    6 jaar geleden
    Ik keek ook vol walging, Frank Bomans is blij dat zijn broer dood is nog sterker: hij wou niets liever, hem zo doen drinken opnieuw en opnieuw op zijn zware medicatie, Frank had niets liever gehad dan Lowie weg te pesten en alleen te zijn met zijn broer. Is hij wel 'vredig' ingeslapen ???? Is het geen overdosis vergif toegediend door Frank in de drank aan Luc nu het stoffelijk overschot ook niet kan worden vrijgegeven ???