Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jolig bij KV Oostende, streng bij Anderlecht: hoe de tweets van Marc Coucke veranderen van toon

Belgisch voetbalWas de Marc Coucke van KV Oostende nog een jolige Twitteraar, dan is zijn toon als eigenaar van Anderlecht een stuk serieuzer. Streng, zelfs. Voor anderen, maar ook voor het eigen instituut.

19 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    het verschil is niet zo moeilijk Oostende was zijn ploegstje anderslecht is een bedrijf dat moet opbrengen dast verschil
  • marc castermans

    6 jaar geleden
    Eindelijk een voorzitter die zegt wat moet gezegd worden, een verademing.
  • Patrick Rasschaert

    6 jaar geleden
    @Marlies Schoefs zeer laaghartige reactie over iemand die je niet kent. Hij is een zakenman die het van niets tot wat hij nu is gebracht heeft door werken en zakeninstinct. Hij is niet te hooghartig om zich tussen de supporters te begeven en zeer gemoedelijk in omgang. Jaloezie ligt trouwens aan de basis van veel ellende.
  • Guido neerinckx

    6 jaar geleden
    Coucke kent heel zeker van alles de exacte prijs.Heeft een stevige boekhoudersmentaliteit, en dat is goed.Maar kent hij ook de waarde van een onderneming? Daar moet hij nog in groeien.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Oei Coucke was vergeten dat hoe meer een speler verdient hoe minder kritisch hij mag zijn, wat de tenen van overbetaalde pseudo vedetten in een pseudo club zijn veel langer dan die van de spelers van een weireldploegje. Mr. Coucke een raad blijf op hun tenen trappen tot ze wakker worden uit hun droom dat ze vedetten zijn en begin met de trainer.