Gina Stewart (47) met haar dochter Summer (4).
Volledig scherm
Gina Stewart (47) met haar dochter Summer (4). © Instagram

Oma (47) geeft meisjes half haar leeftijd nakijken in schoonheidswedstrijd. Nu onthult ze hoe ze er zo goed blijft uitzien

BuitenlandEen Australische grootmoeder heeft voor een stunt gezorgd in een nationale schoonheidswedstrijd Down Under. Gina Stewart (47) haalde de finale van Miss Maxim Australia 2018 en liet daarbij een horde meisjes achter zich die vaak niet eens half haar leeftijd waren. In een interview met de Australische redactie van de Daily Mail heeft ze nu haar schoonheidsgeheimen gedeeld. En onthuld dat ze aan twee onderdelen van haar lichaam liet werken, iets waar ze nu spijt van heeft.

16 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Ze heeft een grote neus maar op sommige foto's is ze idd prachtig. Toont aan dat een grotere neus ook mooi kan zijn. Gezegend zijn met een mooi gezicht is wel half het werk.
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Amaai, veel plastic zo te zien .
  • Georgette Dilen

    6 jaar geleden
    Australiers hebben rare smaak, niks mooi aan : valse borsten, valse tanden en klasse is ver te zoeken. Een ordinaire kop.
  • Robin Vranckx

    6 jaar geleden
    Ik weet niet of er iemand heeft doorgeklikt naar haar instagram maar amai wat een vrouw voor 47 te zijn. Ze doet mij wel enorm aan Pamela Andersson denken wel voor 2 redenen eigenlijk.
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Die is zeker naar complimenten aan het vissen. Erg natuurlijk ziet ze er niet uit.